Shutters en blinds

Met ons aanbod shutters en blinds behaalt u verbluffende resultaten in uw interieur. Ze creëren een unieke sfeer. Wij bieden onder andere shutters en blinds van Jasno en interieuraccessoires van Eicholtz. Binnen het enorme productaanbod in nagenoeg alles mogelijk qua kleur en lamelbreedte. 

Shutters

Shutters zijn horizontale lamellen in een vast frame. De panelen kunnen opzij worden geklapt, ook met bijvoorbeeld een bedieningsstokje. Perfect om zelf te bepalen hoeveel lichtinval er mag zijn! Of u nu raambekleding zoekt voor uw woonkamerramen, voor het badkamerraam of bijv. dakraam, Zandstra biedt shutters op maat voor elk gewenst raam. Omdat we zo zeker zijn van absolute kwaliteit, krijgt u levenslange garantie op de shutters. Bekijk hier een mooi voorbeeldproject.

Typen shutters

 • Primewood shutters
  Houten shutters welke geschikt zijn voor alle raamvormen.
 • Ecowood shutters 
  Duurzame houten shutters voor rechte raamvormen.
 • Ecowood plus shutters
  Duurzame houten shutters met lichter ABS materiaal en de optie tot bredere shutter panelen (in vergelijking met de gewone Ecowood).  
 • Aqualine shutters
  Waterproof shutters van kunststof, geschikt voor vochtige ruimtes.

Blinds

Blinds lijken, zeker door het houtmateriaal en de vormen, veel op shutters. Het verschil is dat blinds niet in een vast frame zitten. De houten jaloezieën kunnen hierdoor met een bedieningskoord omhoog worden getrokken. Naast de bruikbaarheid wordt aan ieder detail gedacht! Zo kiest u zelf de kleur van het bedieningskoord en is een ladderband mogelijk om het koord netjes te bedekken. Met een houten frontlijst er bij is het helemaal af. De blinds zijn op unieke wijze uit het hout gezaagd en van kwalitatief sterk hout. Verschillende lamelbreedten zijn mogelijk en zijn er tal van kleurmogelijkheden.  Vraag een offerte aan

Neem contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!
Naam:
Telefoon:
Mailadres:

Over Zandstra Totaalonderhoud

Zandstra Totaalonderhoud levert uitsluitend vakwerk van hoogstaande en duurzame kwaliteit. En dat doen we al 125 jaar. De volle aandacht in het hele project, van het startgesprek tot de kwaliteitscontrole bij oplevering.

Contactgegevens

Zandstra Totaalonderhoud

Tinnegieter 54

9502 EX Stadskanaal

Postadres

Tinnegieter 54

9502 EX Stadskanaal

T 0599 - 32 2401

M zandstra@schilderwerken.nl

Social media