Méér dan een vaste hand!

Een luisterend oor, een neus voor kwaliteit en oog voor de omgeving: onze vaklieden hebben het in huis. 

Méér dan een vaste hand!

Een luisterend oor, een neus voor kwaliteit en oog voor de omgeving: onze vaklieden hebben het in huis. 

Kernwaarden

Zandstra staat voor kwaliteit in alle diensten. Daarom werken de vakmannen van Zandstra dagelijks volgens vaste kernwaarden. Zo blijven we staan voor de kwaliteit die we beloven!

Iedere dag beter

Wij zijn een no-nonsense partij en leveren uitsluitend vakwerk van hoogstaande en duurzame kwaliteit. We luisteren naar de wensen van de klant en adviseren op basis van meer dan 125 jaar ervaring. ‘Iedere dag beter’ is waar we voor gaan.

Positieve doorpakkers

We hebben plezier in ons vak en gaan er iedere dag weer vol tegenaan. We komen goed voor de dag en hebben een professionele uitstraling. De medewerkers van Zandstra zijn altijd herkenbaar en uniform.

Compleet vastgoedonderhoud

Wij zijn de regisseurs op vastgoedonderhoud. Zandstra levert de totaaloplossing van schilderwerk, beglazing, onderhoud en renovatie, behang en kleuradvies.

Veilig en verantwoord vakwerk

Onze medewerkers leveren iedere dag veilig en verantwoord vakwerk. We werken alleen met gekeurd en ergonomisch verantwoord materieel. We nemen de verantwoordelijkheid voor veiligheid op elke werklocatie.

Oog voor onze omgeving

We hebben oog voor de omgeving waarin we werken. We dragen bij aan de regionale economie en werkgelegenheid. Materieel en producten die we gebruiken voldoen aan alle regelgeving op het gebied van gezondheid, natuur en milieu.

Over Zandstra Totaalonderhoud

Zandstra Totaalonderhoud levert uitsluitend vakwerk van hoogstaande en duurzame kwaliteit. En dat doen we al 125 jaar. De volle aandacht in het hele project, van het startgesprek tot de kwaliteitscontrole bij oplevering.

Contactgegevens

Zandstra Totaalonderhoud

Tinnegieter 54

9502 EX Stadskanaal

Postadres

Tinnegieter 54

9502 EX Stadskanaal

T 0599 - 32 2401

M zandstra@schilderwerken.nl

Social media