Isolatieglas

Op zoek naar een professionele glaszetter in Groningen? Zandstra Schilderwerken in Stadskanaal heeft jarenlange ervaring in het zetten van diverse soorten glas. Voor dubbelglas, isolatieglas, energiebesparende 4-seizoenen beglazing, hr++ glas en zelfs voor hr+++ glas (van EcoClear) bent u bij ons aan het goede adres. Wij plaatsen isolatieglas altijd inclusief montage, eventuele herstelwerkzaamheden en een strakke afwerking. 

Voordelen isolatieglas

  • Bespaar op uw energiekosten met isolatieglas
  • Glaszetters met jarenlange ervaring in isolatie, montage en reparatie
  • Meer dan een glaszettersbedrijf; laat u adviseren over een totaaloplossing
  • Vele glassoorten te bestellen: gelaagdglas, isolatieglas, thermopane en HR++ glas

Isolerende beglazing met 10 jaar garantie
Bij glaszetten is niet alleen de kwaliteit van het materiaal, maar ook de professionele plaatsing van groot belang. We werken volledig volgens de huidige NEN/NPR-voorschriften en veiligheidsnormen. Met de juiste glaslatten, beglazingskit en rvs-materialen beschermen we u bovendien tegen een lek of vocht tussen de ramen. Ook adviseren we in restauratie en houtrotherstel voor kwaliteit op de lange termijn.

Dus bent u op zoek naar een ervaren glaszetter voor isolatieglas in Drenthe, Friesland of Groningen? Kies voor de service van Zandstra Schilderwerken. Onze glaszetters komen altijd de situatie ter plaatse bekijken om een passende offerte te maken. Ook vragen over uw verzekering en eventuele subsidie op isolatieglas beantwoorden we graag.

Vraag een offerte aan

Neem contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!
Naam:
Telefoon:
Mailadres:

Over Zandstra Totaalonderhoud

Zandstra Totaalonderhoud levert uitsluitend vakwerk van hoogstaande en duurzame kwaliteit. En dat doen we al 125 jaar. De volle aandacht in het hele project, van het startgesprek tot de kwaliteitscontrole bij oplevering.

Contactgegevens

Zandstra Totaalonderhoud

Tinnegieter 54

9502 EX Stadskanaal

Postadres

Tinnegieter 54

9502 EX Stadskanaal

T 0599 - 32 2401

M zandstra@schilderwerken.nl

Social media