Wandafwerking

Voor een complete wandafwerking van uw woning of bedrijfspand kunt u bij Zandstra terecht. Het egaal maken van de wand met stucwerk is een goed begin. Heeft u zelf al een type wandbekleding in gedachten? Behang, beton of een waterafstotende coating zijn opties. Over het verschil tussen de materialen en de levensduur adviseren we u graag. 

Wist u dat Zandstra is opgeleid om de specialistische wandbekleding van Arte aan te brengen? Bekijk hier een prachtig voorbeeld.

Volledig opgeleide vakmensen

Laat u adviseren in onze showroom over alle opties voor behang en stucwerk

Maak gebruik van kleur- en interieuradvies

Bijzonder behang

Zandstra beschikt over een uitgebreide collectie van kwalitatief hoogwaardige merken. Van onder andere de merken Arte, Vescom en Eijffinger bieden we veel mogelijkheden; met dessin, een structuur, een moderne betonlook of juist industriële look. Kiest u liever voor een luxueuze, rustige uitstraling, dan zijn er uiteraard ook tal van neutrale behangsoorten. Behang is er in verschillende materialen, zoals glasweefselbehang, vliesbehang en nog veel meer. Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom en wij laten u graag de collecties zien. 

Vraag een offerte aan

Neem contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!
Naam:
Telefoon:
Mailadres:

Over Zandstra Totaalonderhoud

Zandstra Totaalonderhoud levert uitsluitend vakwerk van hoogstaande en duurzame kwaliteit. En dat doen we al 125 jaar. De volle aandacht in het hele project, van het startgesprek tot de kwaliteitscontrole bij oplevering.

Contactgegevens

Zandstra Totaalonderhoud

Tinnegieter 54

9502 EX Stadskanaal

Postadres

Tinnegieter 54

9502 EX Stadskanaal

T 0599 - 32 2401

M zandstra@schilderwerken.nl

Social media