Regie op onderhoud

Onderhoud van een woning of zakelijk onroerend goed is niet altijd voorspelbaar. Zicht van een vakman op de actuele staat, de te verwachten werkzaamheden en een bijbehorende begroting levert wel een goede prognose op. Zandstra brengt onderhoudskosten in beeld en neemt zorg uit handen op het gebied van planning en uitvoering. Van timmerwerk, schadeherstel tot en met schilderwerk. Voor een compleet plan voor onderhoud, biedt Zandstra u graag een totaal onderhoudsplan. 

Alleen de beste timmermannen, met specialistische opleidingen en diploma’s

Met een compleet team de juiste expertise in huis

Meerjarenplan en onderhoudscontract voor garantie op kwaliteit

Een onderhoudsplan voor VVE of zakelijk onroerend goed

Zandstra stelt voor bezit van VVE's of zakelijk onroerend goed op een nauwkeurige manier een meerjarenplan op maat op. Dit kan ook voor particulieren worden gedaan. We adviseren u over de huidige staat van uw pand, brengen te verwachten onderhoudskosten in kaart en wijzen u daarbij op keuzes op het gebied van reparatie, vervanging of complete renovatie. 

Compleet onderhoud op basis van RGS

Op basis van resultaatgericht samenwerken (RGS) kunnen we een project klein beginnen en volgens een vooropgesteld stappenplan verder uitbouwen. Een totaal onderhoudsplan is de start van een samenwerking met resultaat. 

Vraag een offerte aan

Neem contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!
Naam:
Telefoon:
Mailadres:

Over Zandstra Totaalonderhoud

Zandstra Totaalonderhoud levert uitsluitend vakwerk van hoogstaande en duurzame kwaliteit. En dat doen we al 125 jaar. De volle aandacht in het hele project, van het startgesprek tot de kwaliteitscontrole bij oplevering.

Contactgegevens

Zandstra Totaalonderhoud

Tinnegieter 54

9502 EX Stadskanaal

Postadres

Tinnegieter 54

9502 EX Stadskanaal

T 0599 - 32 2401

M zandstra@schilderwerken.nl

Social media